From Bean to Bar: Craft Chocolate
Onze chocoladerepen worden gemaakt door chocolatier Petje in het Choc-Lab in Heiloo. Gemaakt van de échte cacaoboon. Nadat deze geroosterd is persen we er een pure pasta van. Deze pasta wordt dan samen met rietsuiker 72 uur geconcheerd tot een mooie egale, homogene massa ofwel chocolade! Daarna wordt de chocolade in een mal gegoten om de choc-reep te vormen. Eet je een Choc-Reep, dan proef je de echtheid van chocolade. Puur, eerlijk en zonder toevoegingen.
En weet je wat zo leuk is? Je kunt bij ons in het Choc-Lab ook zelf kennis maken met het ‘from bean to bar’-concept. Je maakt dan dus zelf chocolade van cacaobonen, om er vervolgens een eindproduct van chocola van de maken.


De Choc-Reep: onze eigen chocoladereep
Je kunt niet alleen je eigen reep maken, maar ook onze pure chocoladerepen bestellen in onze website. Uniek, smaakvol en zonder toevoegingen.
Er zijn drie soorten chocoladerepen: Jamaica 68%, Ecuador 76% en Venezuela 83%, 100 gram per stuk.