van Chocolade tot Bonbon

Van Chocolade tot Bonbon

Onze chocoladeproducten  worden gemaakt door chocolatier Hanneke en haar team in het Choc-Lab in Heiloo. Hierbij maakt zij gebruik van de chocolade van Belcolade. Chocolade die naast heerlijk ook nog eens wordt geproduceerd met duurzaamheid en eerlijke prijzen voor cacaoboeren in het achterhoofd (het zogenaamde Cacao Trace programma).
Uiteraard wordt deze chocolade gebruikt voor het maken van heerlijke repen, waarin je de echtheid van de chocolade proeft. Puur, eerlijk en zonder toevoegingen.

Daarnaast zorgt zij ervoor dat er altijd een assortiment aan kleurrijke en smakelijke bonbons op voorraad is. Ook de ingrediënten die hiervoor gebruikt worden zijn zo puur mogelijk. In haar ogen begint genieten met goede en pure ingrediënten. Deze zijn wellicht minder lang houdbaar dan andere bonbons en gevulde chocolades, maar zeg nou zelf…wie kan chocolade nu lang laten liggen?

Onze trots.

Bekijk onze impressies.