Betaling

iDeal

Bij Choc-Lab kan je veilig en snel betalen met iDEAL. Wanneer je een bestelling hebt geplaatst, kan je iDEAL als betaalmethode selecteren en vervolgens de juiste bank kiezen. Je wordt nu doorgeleid naar jouw persoonlijke betaalomgeving waar de betaalopdracht al voor je klaar staat, zodat je de betaling kan voltooien. Nadat jouw betaling is afgerond, ga je automatisch terug naar de website van Choc-Lab. Wij sturen je een e-mail met daarin de factuur en de bevestiging van je bestelling.

De volgende banken bieden betalen via iDEAL aan: ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers. Alle betalingen via iDEAL worden direct verwerkt en zijn direct zichtbaar in het rekeningoverzicht van je bank.

Bancontact

MisterCash / Bankcontact is een betaalmethode uit en voor België. Je kan Bancontact zien als de iDEAL van België. Je wordt nu doorgeleid naar jouw persoonlijke betaalomgeving waar de betaalopdracht al voor je klaar staat, zodat je de betaling kan voltooien. Nadat jouw betaling is afgerond, ga je automatisch terug naar de website van Choc-Lab. Wij sturen je een e-mail met daarin de factuur en de bevestiging van je bestelling.

Alle betalingen via MisterCash / Bankcontact worden direct verwerkt en zijn direct zichtbaar in het rekeningoverzicht van je bank.