Over Choc-Lab

Wij willen jou kennis laten maken met échte chocolade

Als je bij Choc-Lab komt, beleef je chocolade. Daarnaast zijn wij ondernemers, net als jij. Wij snappen dat je een creatieve plek zoekt voor jouw team; om samen te komen, creativiteit te prikkelen en tot nieuwe inzichten te komen. Bij Choc-Lab doe je zoveel meer met je team dan alleen chocolade maken. Je bouwt aan de samenhorigheid van je team en je maakt, ook samen, een eerlijk product. Je leert over onze manier van duurzaam ondernemen, met oog voor de maatschappij.

En wil je nog lang nagenieten van Choc-Lab? Dan ga je naar onze webshop. Je brengt de ervaring van de workshop weer even bij je thuis. Chocolade maakt gelukkig. Hoe dan ook. En helemaal als je weet dat het met eigen handen gemaakt is.

Lees verder

Chocolademaker of Chocolatier?

Het grote verschil tussen een chocolademaker en een chocolatier is het product waarmee ze te werk gaan. Een chocolademaker begint bij de cacaoboon maakt hier couverture van: chocolade die eetbaar is, maar die nog niet is verwerkt tot een chocoladeproduct voor de consument.

Een chocolatier begint waar de chocolademaker ophoudt: bij chocolade die al klaar is. Hier maakt hij repen, bonbons of ander lekkers van.

Impressies

Onze chocoladerepen

Menu